Amsterdamse Bostheater

Openluchttheater in het Amsterdamse Bos

In de sferen van Oerol genieten van prachtige theaterstukken? Het Amsterdamse toneelgezelschap BosTheater biedt het al sinds 1985 aan! In de omgeving van het Amsterdamse Bos op nog geen tien minuten van de drukke Zuidas wordt de fantasie levend gemaakt en kunnen bezoekers elke zomer genieten van eigenzinnige en moderne bewerkingen van klassiekers of nieuw werk. 

Naast het hoofdtoneelstuk is er door een randprogrammering een avondvullend programma samengesteld. Begin je avond voorafgaande aan de zomerse voorstelling in het Amsterdamse Bos met een heerlijk gevulde picknickmand, een wijntje of haal wat lekkers bij het restaurant van het BosTheater. Terwijl de acteurs zich omkleden en klaar maken voor het vermaak van de avond, wijd je de avond met vrienden en nog onbekenden in.

Bij het BosTheater kan jong talent zich ontpoppen, er zullen gastoptredens zijn en er staan workshops en op het programma. De avond kan beginnen met een prachtige heldenkomedie, die jaarlijks weer van een andere klassieker is.

Droom weg bij een mooie voorstelling en sluit de avond misschien zelfs af met een nachtfietstocht na de voorstelling. En wil je meer avondvulling deze zomer? Bezoek dan op de website voor de andere muziek- en theatervoorstellingen die dit seizoen op het programma staan!

Bezoek de website